Etelä-Suomen Luonnonmukaisen Viljelyn Yhdistys ESVY ry

YHDISTYKSET
ESVY tukee oman toimialueensa yhdistysten ja yritysten välistä yhteistyötä ja pitää yllä yhteystietorekisteriä. Lähetä yhdistyksesi yhteystiedot osoitteeseen tai soita puh. 0400-790 889.

ALUEELLISIA TOIMIJOITA

Biodynaaminen yhdistys
Ajankohtaista tietoa biodynaamisesta liikkeestä.

Bioviini
Luomuviinejä, biodynaamisia viinejä, reiluja viinejä ravintoloille.

CORE Organic
Luonnonmukaisen maa- ja elintarviketuotannon tutkimuksen sivusto

Elintarviketurvallisuusvirasto EVIRA
Eviran toiminnan päämääränä on varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus, edistää eläinten terveyttä ja hyvinvointia, huolehtia kasvin- ja eläintuotannon edellytyksistä sekä kasvinterveydestä.

Elomestari
Elomestari on kehittynyt 17 vuoden toiminta-aikanaan pienestä typpiymppitehtaasta avomaan vihannes- ja muun puutarhatuotannon kemikaalittoman rikkakasvintorjunnan hovihankkijaksi.

Elosato
Elosadon valmistama Viljo-lannoite on lihaluujauhoon perustuva seoslannoite. Viljo sisältää typpeä, fosforia ja kaliumia.

Energiansäästö Oy
Jantoniementie 167, 08350 LOHJA
Energiansäästö Oy myy mm. viljamyllyjä, taikinakoneita, mehupuristimia, lihamyllyjä sekä maan muokkauskoneita

Eteläisen Maaseudun Osaajat EMO ry
toiminnanjohtaja Esko Pietari, Eteläinen Asemakatu 2 A,Riihimäki p. 050 573 2972

International Federation of Organic Agricultural Movements
Kansainvälinen luomuviljelyjärjestö, IFOAM

European Group of International Federation of Organic Agricultural Movements
IFOAMin Euroopparyhmän sivut

Luomulehti
Luomulehden lukijamatka Unkariin 7.-11.4.2008

Luomuliitto ry
PL 97 Näsilinnankatu 48 D, 33101 TAMPERE
luomuliitto@luomuliitto.fi

Luomutietopankki
Luomutietopankki sisältää tutkittua tietoa ja uutisia luomusta kotimaasta ja ulkomailta.

Luomututkimusverkosto

ProAgrian luomusivut

Maa- ja Metsätalousministeriö
Maa- ja metsätalousministeriön hallinnonala kattaa maa- ja puutarhatalouden, maaseudun kehittämisen, metsätalouden, eläinlääkintähuollon, eläimistä saatavien elintarvikkeiden valvonnan ja kalatalouden. Ministeriö hoitaa myös riista- ja porotaloutta, vesivarojen käyttöä ja maanmittausta.

Suomen Kylätoiminta ry
Suomen Kylätoiminta ry c/o Willa Elsa
Meijeritie 2, 25410 SUOMUSJÄRVI
Puh. (02) 738 1761 Fax (02) 738 1763
info@kylatoiminta.fi

Marjaosaamiskeskus
Ohjelmakaudella 2005-2007 Marjaosaamiskeskus paneutui alkutuotannon ohella jatkojalostukseen ja yhteyksien luomiseen mm. suurkeittiökäyttäjiin.

Mehiläishoitajien liitto
Suomen Mehiläishoitajain Liitto SML r.y. on mehiläishoitajain yhdistysten ja mehiläis­hoitoon liittyvää toimintaa harjoittavien yhteisöjen yhteiselin.

MTT:n luomututkimukset
MTT:n käynnissä olevat ja päättyneet luomututkimukset.

Perunantutkimuslaitos
Tutkimusta, viestintää ja palveluja suomalaisen perunantuotannon ja -käytön kehittämiseen.

Etelä-Suomen Luonnonmukaisen Viljelyn Yhdistys ESVY ry
Puheenjohtaja Aira Sevón